Ανάπτυξη ασύρματων ευρυζωνικών δικτύων ‘WiFi HotSpot’

Το wifi*(wireless fidelity) είναι μια σειρά τεχνολογικών προδιαγραφών για ασύρματη επικοινωνία των υπολογιστών ενός δικτύου. Το Hotspot είναι ένα ασύρματο σημείο πρόσβασης στο internet. Στην πραγματικότητα, δεν είναι απλώς ένα σημείο, αλλά μία περιοχή (καφετέρια, ξενοδοχείο, εστιατόριο, πλατεία, λιμένας, κτλ), που επιτρέπει να συνδέεσαι ασύρματα στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας φορητό υπολογιστή (laptop), υπολογιστή χειρός (palmtop, PDA), φορητή παιχνιδομηχανή, και ορισμένα κινητά τηλέφωνα.

wifi_n

 Η Host-Net.GRoup σας προσφέρει λυσεις για την επέκταση του σήματος Wi-fi σε μικρά οικιακά δίκτυα, αλλά και την κατασκευή δικτύων αναμετάδοσης και κάλυψεις μεγαλύτερης εμβέλειας ‘Wi-fi hotspot’ που βρίσκεται πλέον σε κάθε τοποθεσία (καφετέριες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, πλατείες, λιμένες, κτλ), και επιτρέπει να συνδέεται ασύρματα ο κάθε χρήστης στο διαδίκτυο ‘Internet’. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε για πακέτα και τις λύσεις που αρμόζουν σε κατασκευή νέου δικτύου αλλα και επέκταση και αναβάθμιση του ήδη υπαρχοντός.

Network-access.example.social-hotspot

Μελέτη & Κατασκευή Δικτύων Wi-Fi

Συμβαίνει συχνά στα πιο δυσπρόσιτα σημεία του σπιτιού σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο να μην έχετε δυνατό σήμα στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi που διαθέτετε για να καλύψετε ολοκληρο τον χώρο σας.Τότε χρειάζεστε επαγγελματικές λύσεις για την επέκταση του σήματος του Wi-fi σας αλλά και την κατασκευή δικτύων αναμετάδοσης και κάλυψεις μεγαλύτερης εμβέλειας ‘Wi-fi hotspot’ που βρίσκεται πλέον σε κάθε τοποθεσία (καφετέριες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, πλατείες, λιμένες, κτλ), και επιτρέπει να συνδέεται ασύρματα ο κάθε χρήστης στο διαδίκτυο.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας αναλαμβάνει την μελέτη την ανάπτυξη και την κατασκευή καλωδιακών και ασύρματων δικτύων δεδομένων Wi-Fi.
Ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις αναγκαιότητες των πελατών μας έχουμε την δυνατότητα να συνδιάσουμε τις τεχνολογίες με τέτοιον τρόπο  ώστε να επιτύχουμε τις μεγαλύτερες ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων σε όποια απόσταση χρειαστεί και για οποιαδήποτε χρήσης του. Τα δίκτυα υπάρχουν πλέον στην καθημερινότητά μας με διάφορες μορφές, ορατές σε εμάς ή και αόρατες και συντελούν στο να γίνει η ζωή μας ευκολότερη.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος >>

About the Author: hostnetgr

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *