Σχεδιασμός ιστοσελίδας Web design Φιλοξενία ιστοσελίδων

Host-Net.GRoup-Logo

Η Host-Net.Group είναι μια εταιρεία Web design με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Μας αρέσει πολύ να φτιάχνουμε όμορφα και μοντέρνα websiteς για σας.

Ειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων και Portals, στην περαιτέρω προώθηση ιστοσελίδων (seo) για τις μηχανές αναζήτησης και στα social media καθώς και στην ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών όπως CRM, mobile & tablet applications.

E-Commerce Host-Net.GR

 

Η Host-Net.Group  ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2000 από μια ομάδα ανθρώπων παθιασμένων με το διαδίκτυο και τις τεχνολογικές εξελίξεις της εποχής.

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι να δημιουργεί πρωτοποριακά Websites και διαδικτυακές εφαρμογές συνδυάζοντας πολύπλοκες οπτικοακουστικές πλατφόρμες και χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα εργαλεία Marketing του διαδικτύου.

E-Commerce Host-Net.GRoup

Για εμάς πρωτοπορία είναι οι δημιουργίες μας  να ξαφνιάζουν τους χρήστες, να εντυπωσιάζουν τους πελάτες μας και να προβληματίζουν τους ανταγωνιστές μας!

Με την πολυετή εμπειρία μας μπορούμε να σχεδιάζουμε πολυδιάστατα και εντυπωσιακά Websites, Portals, e-Commerce, Web Radio, Web TV, κτλ. ή όλα αυτά στα ίδιο Project ταυτόχρονα.

Στην Host-Net.Group  εκμεταλλευόμενοι τα πλέον σύγχρονα εργαλεία Marketing, κατασκευάζουμε Websites που προορίζονται να γίνουν Leaders στην κατηγορία τους. Για δυναμικές επιχειρήσεις με ξεκάθαρους στόχους!

About the Author: hostnetgr

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *